✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

​Facaderenovering til private og erhverv

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år udført facaderenovering for mange kunder i omegnen af Bjerringbo, Silkeborg og Ikast.

Facaden er noget af det første, man lægger mærke til ved en bygning. Derfor er det vigtigt, den fremstår velholdt og pæn, så du føler dig tilpas, når du kommer hjem, eller så kunderne får et godt førstehåndsindtryk, når de besøger virksomheden.

Den bedste løsning inden for facaderenovering

Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi stor erfaring inden for facaderenovering, som vi udfører for både private og erhverv. Har den gamle facade behov for komplet renovering, eller skal den blot friskes lidt op?

Sammen med dig finder vi den bedste løsning, og hvis der er behov for murerarbejde i forbindelse med din facaderenovering, sørger vi for at tage en af vores kompetente samarbejdspartnere med på projektet.

En helhedsløsning inden for renovering af facade

I kraft af vores mangeårige erfaring med facaderenovering kan vi sørge for et resultat med fokus på helheden. Det betyder blandt andet, at vi tager forbehold for den eksisterende arkitektur og sørger for en facade, som passer ind i bygningens stil.​

​Hvad koster facaderenovering?

Prisen på en facaderenovering svinger alt efter størrelsen på dine opgaver, men giv os et ring, så kommer vi gerne ud og giver et fair og uforpligtende tilbud på opgaven.

​Lad os stå for facaderenoveringen, hvis du vil være sikker på et holdbart og flot resultat. Ring til os på telefon 40 60 28 00. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på kontakt@malerfirmaet-ja.dk. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du læse et udpluk af de anmeldelser vores kunder har skrevet, efter de har benyttet sig af vores services.

★★★★★​

Oprettede en forespørgsel online om aftenen, dagen efter blev jeg ringet op og næste dags morgen stod 2 malere klar kl. 7 og malede vores lejlighed komplet færdig på en dag og resultatet blev super godt. Firmaet kan klart anbefales

​Christin Rosendahl Graff Isaksen

Via Google

★★★★★​

Det har altid været en fornøjelse at have Allan og hans medarbejder forbi😊👍🏻 det flot udført hver gang 👌🏻
Vores datters nye værelse er så fint, og godt udført med skovtapetet, det passer perfekt til hendes seng

Annette Lauritzen Nonbo

Via Facebook

★★★★★​

Hele familien er ens: kvalitet, kvalitet og interesse for faget.

Flemming Jørgensen

Via Facebook

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Priorsvej 7b

8600 Silkeborg

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre