​Facaderenovering til private og erhverv

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år udført facaderenovering for mange kunder i omegnen af Bjerringbo, Silkeborg og Ikast.

​Facaden er noget af det første, man lægger mærke til ved en bygning. Derfor er det vigtigt, den fremstår velholdt og pæn, så du føler dig tilpas, når du kommer hjem, eller så kunderne får et godt førstehåndsindtryk, når de besøger virksomheden.

Den bedste løsning inden for facaderenovering

Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi stor erfaring inden for facaderenovering, som vi udfører for både private og erhverv. Har den gamle facade behov for komplet renovering, eller skal den blot friskes lidt op?

​Sammen med dig finder vi den bedste løsning, og hvis der er behov for murerarbejde i forbindelse med din facaderenovering, sørger vi for at tage en af vores kompetente samarbejdspartnere med på projektet.

​En helhedsløsning inden for renovering af facade

I kraft af vores mangeårige erfaring med facaderenovering kan vi sørge for et resultat med fokus på helheden. Det betyder blandt andet, at vi tager forbehold for den eksisterende arkitektur og sørger for en facade, som passer ind i bygningens stil.​

Se billeder her

​Hvad koster facaderenovering?

Prisen på en facaderenovering svinger alt efter størrelsen på dine opgaver, men giv os et ring, så kommer vi gerne ud og giver et fair og uforpligtende tilbud på opgaven.

​​Lad os stå for facaderenoveringen, hvis du vil være sikker på et holdbart og flot resultat. Ring til os på telefon (+45) 40 60 28 00. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på kontakt@malerfirmaet-ja.dk.

40 60 28 00
kontakt@malerfirmaet-ja.dk