Istandsættelse ved flytning udføres hos os

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år stået for malerarbejdet i forbindelse med istandsættelse ved flytning, når en eller flere lejligheder har skulle gøres klar til, at nye lejere kunne flytte ind.

​Vi tilbyder vores ekspertise til både boligselskaber, private og erhverv, hvor vi har stor erfaring med såvel små som store, omfattende projekter. Vi udfører istandsættelse ved flytning i hele Region Midtjylland.

​Grundigt og effektivt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres korrekt og med en pæn finish – samt at tidsplanen overholdes. Det betyder også, at du altid kan være sikker på, de nye lejere kan flytte ind til tiden.

​​Klar med vejledning til istandsættelse ved flytning

Alle vores malere har stor erfaring inden for branchen og lægger vægt på et solidt resultat, som holder i mange år, og som du kan være stolt over at vise frem.

Kontakt os

Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS står vi altid klar med vejledning, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på istandsættelse ved flytning.

Send os en mail på kontakt@malerfirmaet-ja.dk eller ring til os på telefon (+45) 40 60 28 00, så vi kan tage en snak om opgaven.

40 60 28 00
kontakt@malerfirmaet-ja.dk