✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

Maling af hus udføres af professionelt firma

Drømmer du om at få malet dit hus? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner tilbydes maling af hus både indvendigt og udvendigt. Vi har stor erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Ikast, Bjerringbro og Silkeborg, men servicerer også gerne kunder udenfor disse områder.

Vi er et professionelt malerfirma, som har eksisteret siden 1972. Vi har gennem årene løst et hav af forskellige maleropgaver, og vi står også altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du mangler hjælp til udvendig facademaling eller maling indvendig i huset, så klarer vi opgaven professionelt.

Alt indenfor udendørs og indendørs maling af hus

Vi har stor erfaring indenfor indendørs såvel som udendørs maling af hus. Vi stiller altid gerne vores ekspertise til rådighed, hvad end det er træværket, vinduerne, børneværelset, mødelokalet eller køkkenet, der trænger til en kærlig hånd.

Når du vælger Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner, kan du være sikker på et resultat af høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på veludført arbejde fra start til slut, og det gælder alt fra den gode dialog med vores kunder til udvælgelsen af produkter og håndteringen af selve malerarbejdet.

Hvad koster det at få malet dit hus udvendigt?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad det koster at få malet hus udvendigt. Det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer, såsom typen af maling samt størrelsen på huset. 

Når du samarbejder med os, kan du dog forvente konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken slags maling af hus vi skal foretage.​

Vi tilbyder naturligvis også altid attraktive priser ved andet udendørs malerarbejde, såsom maling af gavl.

Vi arbejder ud fra kundens idéer og ønsker, men medvirker også gerne i den kreative proces inden arbejdet skal udføres. Vi forsøger hele tiden at holde os opdaterede på nye materialer og metoder, og vi besøger i den forbindelse også messer og kurser i både ind- og udland.

Kontakt os for at høre nærmere om maling af hus

Skal vi male hus hos dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for et uforpligtende tilbud. Vi står desuden også gerne for maling indendørs i lige de farver, som du ønsker.

Vi tager altid en grundig snak om det forestående projekt, inden vi går i gang, da det sikrer det bedst mulige resultat.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os da på telefon 40 60 28 00, eller skriv til vores e-mail kontakt@malerfirmaet-ja.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med maling af hus!

​​

Maling af træhus i Skals

Brandmaling af jernspær

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du læse et udpluk af de anmeldelser vores kunder har skrevet, efter de har benyttet sig af vores services.

★★★★★​

Oprettede en forespørgsel online om aftenen, dagen efter blev jeg ringet op og næste dags morgen stod 2 malere klar kl. 7 og malede vores lejlighed komplet færdig på en dag og resultatet blev super godt. Firmaet kan klart anbefales

​Christin Rosendahl Graff Isaksen

Via Google

★★★★★​

Det har altid været en fornøjelse at have Allan og hans medarbejder forbi😊👍🏻 det flot udført hver gang 👌🏻
Vores datters nye værelse er så fint, og godt udført med skovtapetet, det passer perfekt til hendes seng

Annette Lauritzen Nonbo

Via Facebook

★★★★★​

Hele familien er ens: kvalitet, kvalitet og interesse for faget.

Flemming Jørgensen

Via Facebook

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Priorsvej 7b

8600 Silkeborg

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre