Maling af hus udføres af professionelt firma

Drømmer du om at få malet dit hus? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner tilbydes maling af hus både indvendigt og udvendigt. Vi har stor erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Ikast, Bjerringbro og Silkeborg, men servicerer også gerne kunder udenfor disse områder.

​Vi er et professionelt malerfirma, som har eksisteret siden 1972. Vi har gennem årene løst et hav af forskellige maleropgaver, og vi står også altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du mangler hjælp til udvendig facademaling eller maling indvendig i huset, så klarer vi opgaven professionelt.

​Alt indenfor udendørs og indendørs maling af hus

Vi har stor erfaring indenfor indendørs såvel som udendørs maling af hus. Vi stiller altid gerne vores ekspertise til rådighed, hvad end det er træværket, vinduerne, børneværelset, mødelokalet eller køkkenet, der trænger til en kærlig hånd.

​Når du vælger Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner, kan du være sikker på et resultat af høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på veludført arbejde fra start til slut, og det gælder alt fra den gode dialog med vores kunder til udvælgelsen af produkter og håndteringen af selve malerarbejdet.

​Hvad koster det at få malet dit hus udvendigt?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad det koster at få malet hus udvendigt. Det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer, såsom typen af maling samt størrelsen på huset.

Når du samarbejder med os, kan du dog forvente konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken slags maling af hus vi skal foretage.​

​Vi tilbyder naturligvis også altid attraktive priser ved andet udendørs malerarbejde, såsom maling af gavl.

​Vi arbejder ud fra kundens idéer og ønsker, men medvirker også gerne i den kreative proces inden arbejdet skal udføres. Vi forsøger hele tiden at holde os opdaterede på nye materialer og metoder, og vi besøger i den forbindelse også messer og kurser i både ind- og udland.

Se billeder her

Kontakt os for at høre nærmere om maling af hus

Skal vi male hus hos dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for et uforpligtende tilbud. Vi står desuden også gerne for maling indendørs i lige de farver, som du ønsker.

​Vi tager altid en grundig snak om det forestående projekt, inden vi går i gang, da det sikrer det bedst mulige resultat.

​Ønsker du at høre mere? Kontakt os da på telefon (+45) 40 60 28 00, eller skriv til vores e-mail kontakt@malerfirmaet-ja.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med maling af hus!

40 60 28 00
kontakt@malerfirmaet-ja.dk