✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

Malerfirma med mange års erfaring

​Med mange års erfaring kan vi tilbyde løsninger på enhver form for inden- og udendørs malerarbejde, istandsættelse ved flytning samt facaderenovering.

Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år leveret kvalitetsløsninger til både private, erhverv og boligforeninger i Region Midtjylland. Fokus er altid på solide og individuelle resultater, som vores kunder kan være stolte af at vise frem, og som vi kan sætte en ære i at have udført.

Vores malerforretning blev etableret i 1972

Malerfirmaet blev grundlagt i 1972 af Jørn Andersen og eksisterende som enkeltmandsfirma frem til 2003, hvor sønnerne Allan og Ole kom med og firmaet blev omdøbt til Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS. I 2009 trådte Jørn Andersen ud af firmaet for at gå på efterløn, men han fungerer nu og da stadig som maler i de perioder hvor der er allermest tryk på.

I 2017 opkøbte vi Wittrup’s Malerforretning i Viborg og ansatte den hidtidige ejer Lars Holm. I denne forbindelse blev ejerkredsen desuden udvidet med Brian Vestergaard Sørensen som købte en tredjedel af malerfirmaet. Udover malerfirmaet har vi også en Flügger farver butik i Engesvang samt webshoppen www.tapeteksperten.dk

Konkurrencedygtige priser​

Vi lægger vægt på kvalitet i alle aspekter af ordet – lige fra produkterne til den gode service, konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning. Det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Kontakt os på e-mail kontakt@malerfirmaet-ja.dk, på telefon 40 60 28 00. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Ingen udfordring er for stor for Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS.

Mange opgaver er løst gennem tiderne af firmaet, som startede i 1972.

Vi har løst opgaver for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner, hvor vi lægger vægt på et godt samarbejde – også efter de færdige rum er leveret.

Vi arbejder ud fra kundens idéer og ønsker, men medvirker også gerne i den kreative proces inden arbejdet skal udføres. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på nye materialer og metoder, og besøger i den forbindelser messer og kurser i både ind- og udland. 

Malerfirmaet er medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder vi lever op til fagmandens krav til kvalitet, overholder vores aftaler, og følger opgaverne til dørs med service og rådgivning.

Se udvalgte cases​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du læse et udpluk af de anmeldelser vores kunder har skrevet, efter de har benyttet sig af vores services.

★★★★★​

Oprettede en forespørgsel online om aftenen, dagen efter blev jeg ringet op og næste dags morgen stod 2 malere klar kl. 7 og malede vores lejlighed komplet færdig på en dag og resultatet blev super godt. Firmaet kan klart anbefales

​Christin Rosendahl Graff Isaksen

Via Google

★★★★★​

Det har altid været en fornøjelse at have Allan og hans medarbejder forbi😊👍🏻 det flot udført hver gang 👌🏻
Vores datters nye værelse er så fint, og godt udført med skovtapetet, det passer perfekt til hendes seng

Annette Lauritzen Nonbo

Via Facebook

★★★★★​

Hele familien er ens: kvalitet, kvalitet og interesse for faget.

Flemming Jørgensen

Via Facebook

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Priorsvej 7b

8600 Silkeborg

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre