Malerfirma med mange års erfaring

​Med mange års erfaring kan vi tilbyde løsninger på enhver form for inden- og udendørs malerarbejde, istandsættelse ved flytning samt facaderenovering.

Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år leveret kvalitetsløsninger til både private, erhverv og boligforeninger i Region Midtjylland. Fokus er altid på solide og individuelle resultater, som vores kunder kan være stolte af at vise frem, og som vi kan sætte en ære i at have udført.

Vores malerforretning blev etableret i 1972

Malerfirmaet blev grundlagt i 1972 af Jørn Andersen og eksisterende som enkeltmandsfirma frem til 2003, hvor sønnerne Allan og Ole kom med og firmaet blev omdøbt til Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS. I 2009 trådte Jørn Andersen ud af firmaet for at gå på efterløn, men han fungerer nu og da stadig som maler i de perioder hvor der er allermest tryk på.

​I 2017 opkøbte vi Wittrup’s Malerforretning i Viborg og ansatte den hidtidige ejer Lars Holm. I denne forbindelse blev ejerkredsen desuden udvidet med Brian Vestergaard Sørensen som købte en tredjedel af malerfirmaet. Udover malerfirmaet har vi også en Flügger farver butik i Engesvang samt webshoppen www.tapeteksperten.dk​

​Konkurrencedygtige priser​

Vi lægger vægt på kvalitet i alle aspekter af ordet – lige fra produkterne til den gode service, konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning. Det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

​Kontakt os på e-mail kontakt@malerfirmaet-ja.dk, på telefon (+45) 40 60 28 00. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Ingen udfordring er for stor for Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS. Mange opgaver er løst gennem tiderne af firmaet, som startede i 1972.

​Vi har løst opgaver for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner, hvor vi lægger vægt på et godt samarbejde – også efter de færdige rum er leveret.

Vi arbejder ud fra kundens idéer og ønsker, men medvirker også gerne i den kreative proces inden arbejdet skal udføres. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på nye materialer og metoder, og besøger i den forbindelser messer og kurser i både ind- og udland.

Malerfirmaet er medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder vi lever op til fagmandens krav til kvalitet, overholder vores aftaler, og følger opgaverne til dørs med service og rådgivning.

Hvad koster en maler?

Spørger du dig selv: Hvad koster en maler pr. m2? Priserne på en maler svinger alt efter størrelsen på din opgave, dog kan vi altid garantere en fair pris samt et professionel og dedikeret malerteam.

​Du er altid velkommen til at kontakte vores malerfirma for et uforpligtende tilbud, du kan fange os på telefon (+45) 40 60 28 00 eller på e-mail kontakt@malerfirm​aet-ja.dk.

40 60 28 00
kontakt@malerfirmaet-ja.dk