✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

Opsætning af tapet, væv og filt udføres professionelt

Leder du efter en dygtig fagmand til opsætning af tapet, væv eller filt nær Ikast, Herning,  Bjerringbo eller omegn? ​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi mange års erfaring inden for tapetsering samt opsætning af filt og væv. Uanset om det er tale om tapetsering i det private hjem, i en stor virksomhed, en institution eller for en boligforening, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

Professionelt arbejde med opsætning af tapet, filt og væv

Om det er en enkelt væg eller en hel bygning, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele, og vi rådgiver altid, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov. Vi er vant til at tænke kreativt, og tager naturligvis udgangspunkt i din stil.

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har eksisteret siden 1972, og det er ikke uden grund. Ved hjælp af en god dialog med vores kunder, solide produkter og professionelt håndværk sørger vi for løsninger, som vores kunder kan glæde sig over i mange år frem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når man arbejder med opsætning af filt, tapet og væv, er det vigtigt at have fokus på helheden. Resultatet skal matche bygningen og indretningen, og derfor går vi højt op i at afstemme forventningerne med dig, inden vi går i gang med opgaven.

​Ring til os på telefon 40 60 28 00 så vi kan tage en uforpligtende snak om arbejdet og pris. Du kan også sende en e-mail til kontakt@malerfirmaet-ja.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med opsætning af tapet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tapetarbejde i Viborg​

Tapetarbejde i Kjellerup

Tapet, Skive

Børneværelse tapet

Tapet i villa, Sejs

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du læse et udpluk af de anmeldelser vores kunder har skrevet, efter de har benyttet sig af vores services.

★★★★★​

Oprettede en forespørgsel online om aftenen, dagen efter blev jeg ringet op og næste dags morgen stod 2 malere klar kl. 7 og malede vores lejlighed komplet færdig på en dag og resultatet blev super godt. Firmaet kan klart anbefales

​Christin Rosendahl Graff Isaksen

Via Google

★★★★★​

Det har altid været en fornøjelse at have Allan og hans medarbejder forbi😊👍🏻 det flot udført hver gang 👌🏻
Vores datters nye værelse er så fint, og godt udført med skovtapetet, det passer perfekt til hendes seng

Annette Lauritzen Nonbo

Via Facebook

★★★★★​

Hele familien er ens: kvalitet, kvalitet og interesse for faget.

Flemming Jørgensen

Via Facebook

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Priorsvej 7b

8600 Silkeborg

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre