Opsætning af tapet, væv og filt udføres professionelt

Leder du efter en dygtig fagmand til opsætning af tapet, væv eller filt nær Ikast, Herning, Bjerringbo eller omegn? ​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi mange års erfaring inden for tapetsering samt opsætning af filt og væv. Uanset om det er tale om tapetsering i det private hjem, i en stor virksomhed, en institution eller for en boligforening, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

​Professionelt arbejde med opsætning af tapet, filt og væv

Om det er en enkelt væg eller en hel bygning, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele, og vi rådgiver altid, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov. Vi er vant til at tænke kreativt, og tager naturligvis udgangspunkt i din stil.

​Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har eksisteret siden 1972, og det er ikke uden grund. Ved hjælp af en god dialog med vores kunder, solide produkter og professionelt håndværk sørger vi for løsninger, som vores kunder kan glæde sig over i mange år frem.

Se billeder her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når man arbejder med opsætning af filt, tapet og væv, er det vigtigt at have fokus på helheden. Resultatet skal matche bygningen og indretningen, og derfor går vi højt op i at afstemme forventningerne med dig, inden vi går i gang med opgaven.

​Ring til os på telefon (+45) 40 60 28 00 så vi kan tage en uforpligtende snak om arbejdet og pris. Du kan også sende en e-mail til kontakt@malerfirmaet-ja.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med opsætning af tapet.

40 60 28 00
kontakt@malerfirmaet-ja.dk