✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

​Istandsættelse ved flytning udføres hos os

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år stået for malerarbejdet i forbindelse med istandsættelse ved flytning, når en eller flere lejligheder har skulle gøres klar til, at nye lejere kunne flytte ind.

Vi tilbyder vores ekspertise til både boligselskaber, private og erhverv, hvor vi har stor erfaring med såvel små som store, omfattende projekter. Vi udfører istandsættelse ved flytning i hele Region Midtjylland.

Grundigt og effektivt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres korrekt og med en pæn finish - samt at tidsplanen overholdes. Det betyder også, at du altid kan være sikker på, de nye lejere kan flytte ind til tiden.

​Klar med vejledning til istandsættelse ved flytning

Alle vores malere har stor erfaring inden for branchen og lægger vægt på et solidt resultat, som holder i mange år, og som du kan være stolt over at vise frem.

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS står vi altid klar med vejledning, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på istandsættelse ved flytning. Send os en mail på kontakt@malerfirmaet-ja.dk eller ring til os på telefon 40 60 28 00, så vi kan tage en snak om opgaven.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du læse et udpluk af de anmeldelser vores kunder har skrevet, efter de har benyttet sig af vores services.

★★★★★​

Oprettede en forespørgsel online om aftenen, dagen efter blev jeg ringet op og næste dags morgen stod 2 malere klar kl. 7 og malede vores lejlighed komplet færdig på en dag og resultatet blev super godt. Firmaet kan klart anbefales

​Christin Rosendahl Graff Isaksen

Via Google

★★★★★​

Det har altid været en fornøjelse at have Allan og hans medarbejder forbi😊👍🏻 det flot udført hver gang 👌🏻
Vores datters nye værelse er så fint, og godt udført med skovtapetet, det passer perfekt til hendes seng

Annette Lauritzen Nonbo

Via Facebook

★★★★★​

Hele familien er ens: kvalitet, kvalitet og interesse for faget.

Flemming Jørgensen

Via Facebook

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Priorsvej 7b

8600 Silkeborg

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre