✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

​Istandsættelse ved flytning udføres hos os

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS har vi i mange år stået for malerarbejdet i forbindelse med istandsættelse ved flytning, når en eller flere lejligheder har skulle gøres klar til, at nye lejere kunne flytte ind.

Vi tilbyder vores ekspertise til både boligselskaber, private og erhverv, hvor vi har stor erfaring med såvel små som store, omfattende projekter. Vi udfører istandsættelse ved flytning i hele Region Midtjylland.

Grundigt og effektivt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres korrekt og med en pæn finish - samt at tidsplanen overholdes. Det betyder også, at du altid kan være sikker på, de nye lejere kan flytte ind til tiden.

​Klar med vejledning til istandsættelse ved flytning

Alle vores malere har stor erfaring inden for branchen og lægger vægt på et solidt resultat, som holder i mange år, og som du kan være stolt over at vise frem.

​Hos Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS står vi altid klar med vejledning, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på istandsættelse ved flytning. Send os en mail på kontakt@malerfirmaet-ja.dk eller ring til os på telefon 40 60 28 00, så vi kan tage en snak om opgaven.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Gl. Kongevej 56,​
​7442 Engesvang​

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre