✓ Firma siden 1902

✓ Fokus på kundetilfredshed

✓ Kompetente medarbejdere

- sammen dækker vi Midtjylland 

​Uden- og indendørs maling

​Lad os klare opgaven, hvis du ønsker et godt resultat

Farverne betyder meget for en bygning og bygningens rum. Er det en stue, som skal indbyde til hyggeligt samvær, eller er det et moderne kontor, der kræver smarte effekter? Uanset, hvilken form for malerarbejde du eller dit firma skal have udført, kan Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS være behjælpelig.

Alt inden for udendørs og indendørs maling

Vi har stor erfaring inden for såvel indendørs som udendørs malerarbejde og kan stille vores ekspertise til rådighed, hvad enten det er træværket, vinduerne, børneværelset, mødelokalet eller køkkenet, der trænger til en kærlig hånd.

​Når du vælger Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS, kan du være sikker på et resultat i topklasse. Vi lægger stor vægt på kvalitet fra start til slut, og det gælder alt fra den gode dialog med vores kunder til udvælgelsen af produkter og håndtering af selve malerarbejdet.

Grundig snak

Alle opgaver udføres ud fra dine ønsker og behov. Vi tager altid en grundig snak om det forestående projekt, inden vi går i gang, da det sikrer det bedst mulige resultat.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os på telefon 40 60 28 00.

Maling af træhus i Skals

Brandmaling af jernspær

Om os​

Vi har mange års erfaring i at levere kvalitetsløsninger, til både privat, erhverv og boligforeninger. Vi sætter en ære i at udføre et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af.

Information​

Malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner ApS

Gl. Kongevej 56,​
​7442 Engesvang​

Telefon: 40 60 28 00

E-mail: kontakt@malerfirmaet-ja.dk

CVR: 27230504

Vi er medlem af danske malermestre